tirsdag 3. mars 2015

VINPOSE MED MOTIV FRA SIMPLY BETTY - GRACE

Utfordringen hos Barnemix.no denne gangen var et digitalt stempel fra Simply Betty – Grace  - med bruk av perler og blonder. Da dette motivet var litt annerledes enn det jeg er vant til, fant jeg ut at jeg ville bruke det på en vin pose som jeg har kjøpt hos Søstrene Greene. Det passet bra med et digitalt stempel som var ekstra avlangt og slik at man kan printe det ut i den størrelsen man selv vil.
 Siden vinposen er i kraft utførelse, tenkte jeg det var en fin anledning til å prøve de nye Prismacolor fargeblyantene mine på Kraft kartong sammen med tegnstubb og luktfri terpentin. Når man bruker dette, blir det nesten seende ut som det er fargelagt med Copic tusjer.
Jeg printet ut motivet på Joy Craft paper. Denne gangen tok jeg utgangspunkt i noen mønsterark som jeg har hatt liggende en stund og fant frem fargeblyantene som passet til arkene. Fargela så motivet med Prismacolor Premier fargeblyanter. Syntes jeg fikk motivet til å passe fint i fargene til mønsterarket. Dette er en utrolig morsom og litt lettere måte å fargelegge et stempel motiv.
Kuttet så til arkene og limte alt sammen.
Laget til et par sitater med vin og kuttet ut to rammer til disse ved å bruke Cuttlebug maskinen min. Pyntet etter hvert med noen blonder og perler som matchet.
Og sånn ble vin posen da den var ferdig montert og dekorert.
  

Jeg har brukt disse Prismacolor blyantene:
Hud: PC927, 943 og 922 i kinn
Hår: PC943, 946, 1084
Bluse: PC922, 1084
Belte og bøtte: PC946, 943 + 1003 til spenner og beslag
Kjole: PC911, 1005
Mønsterark: CosmoCricket – Evangeline – Honey Bee, Panduro Textured cardstock
Dies: Spellbinders Nestabilities – Decorative labels 8
Perler: Papirdesign – krem farget
Bånd: ukjent

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar