torsdag 2. april 2015

KORT MED KENNY K – MAD SKILLZ

DT utfordringen for Barnemix.no denne gangen er et fint Digi stempel fra Kenny K – Mad Skillz  og bruke noe av metall. Denne gangen vil jeg lage et «Clean and Simple» kort, da det er motivet som er mitt hovedfokus.
Jeg printet som vanlig ut motivet på Perfect Coloring Paper og fant frem de Copic tusjene jeg ville bruke. Dette er et motiv jeg syntes var veldig spennende, da jeg er glad i å fargelegge med sterke farger. Jeg tok meg god tid med motivet og ble fornøyd med resultatet.
Da jeg hadde fargelagt motivet ferdig, begynte jeg å tenke ut og finne frem ark som kunne passe. Hvis jeg ikke har en blokk med ark som passer, går jeg alltid inn på Google og søker på Digi paper. Finner noe som passer, kjøper disse og laster de ned. Er aldri noe problem å finne ark som passer, nesten det motsatte, alt for mye å velge i. 
Så er det å tenke ut hvordan man vil utforme kortet, prøver og feiler mange ganger før man blir fornøyd.
Å lage et kort etc. tar lang tid. Når alt er bestemt er det å kutte ut papiret i de størrelser man trenger og lime alt sammen. Stemple på de stemplene man vil ha + håndlaget av. Jeg bruker som regel en ferdig kjøpt kort pakke fra Panduro som er i 15x15, her følger det også med 10 konvolutter i pakken.
Her er kortet ferdig.

Fargene jeg har brukt er:
Hud: E000, E00, E21, E11 og R20 + YR28 (Touch) til kinn, lepper R05, R24
Hår og øyne: E53, E55, E57
Lue og bukse: YR68, R24, R05
Topp og sko: YR65, Y08, Y18
Mikrofon/sko: C00, C01, C03
           
Papir:  
Pininkie – Sunburst og Stars/stripes
Panduro – Textured cardstock
Pynt:
Div. fra internett og Metall stjerner fra Panduro , som jeg farget svarte med Copic.

Ha en riktig god Påske alle sammen!
Gro

Tag

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar