onsdag 3. juni 2015

Monokromatik kort

Utfordringen som DT hos Barnemix.no denne gangen var å lage et kort eller lignende med et Digi stempel fra http://lacysunshine.weebly.com/ som heter Atumn Wind Rory http://lacysunshine.weebly.com/store/p1220/Autumn_Winds_Rory.html i Monochromatic.
Jeg printet ut stempelet på PCP og fant frem alle mine Copic’s i E-gruppen, plukket ut de jeg kunne tenke meg å bruke og begynte med å lage en fargepalett med disse. Jeg fant så ut hvilke jeg ville bruke. Så begynte jeg å fargelegge motivet, men ble ikke helt fornøyd med fargevalget der. Jeg begynte på nytt med andre farger innen E-gruppen, en kombinasjon jeg hadde brukt på et monokromt kort tidligere som jeg syntes ble fint, så nå ble jeg veldig fornøyd.
 Jeg klippet ut bildet og svertet kanten med Distress Ink – Vintage photo. Så var det å finne frem de arkene man vil bruke. Som vanlig tar dette lang tid, da det er masse fint og mye å velge i. Jeg fant ut at jeg ville ha en kortstamme i Kraft utførsel som passer veldig bra til det ferdige motivet. De andre arkene fant jeg i blokken fra Maja Design.
Så kuttet jeg ut en ramme av Spellbinders Nestabilities og brukte også innsiden til å ha et mønsterark, hvor jeg limte det ferdig fargede motivet på. Svertet alle kanter av arkene med Distress Ink. – Vintage photo.
Her er kortet ferdig montert og pyntet.
Jeg ble veldig fornøyd med resultatet.
Fargene jeg har brukt er:
Hud: E50, 51, 53, 55
Hår: E40, 43, 44
Øyne: E51, 53, 55
Sko: E41, 43, 44
Bukse, Blader, Lue: E50, 51, 53, 55
Genser: E40, 41, 43
Stubbe: E40, 41, 43, 44
 Mønsterark: Maja Design – Julen er her. + Joy Craft’s 300 gr kraftkartong
Dies: Spellbinders Nestabilities – Decorative Label 8, nr. 2
Pynt: Div. som jeg ikke kjenner leverandør. Perler fra Papirdesign og Doily fra Melissa Frances.
Stempel: Hurra for deg! fra Norsk Stempelblad AS, 31B


- Gro H. -

1 kommentar:

  1. Awesome work.Just wanted to drop a comment and say I am new to your blog and really like what I am reading.Thanks for the share

    SvarSlett